Ráuls Real pressar Barca efter ny seger

De regerande mästarna är bara tre poäng bakom serieledarna Barcelona.

De flesta trodde att ligan var avgjort, men försprånget som Barcelona hade för några månader sedan är som bortblåst. Real Madrid har återigen gjort det "omöjliga" och är nu endast fyra poäng bakom Barcelona när fem omgångar återstår av La Liga. Tacka som vanligt lagkaptenen Rául.

Det började däremot inte som Real hade önskat sig borta mot Sevilla. Mästarklubben hamnade tidigt i underläge efter mål av Sevillas Renato i den 16:e minuten. Men som så många gånger förr tog lagkaptenen, ikonen och stadens store son Rául tag i situationen och drog in ett hattrick. Första målet kom i slutet av första halvlek. Andra och tredje i den 63:e och 66:e minuten. De flesta trodde att matchen var slut, men Diego Capel i Sevilla ville annat och reducerade i till 2-3 när tio minuter återstod av matchen. Trots viss press kom inte Sevilla närmare och Marcelo kunde sätta spiken i kistan på övertid.

Segern var Reals 17:e på 18 matcher. Senast de regerande mästarna förlorade i La Liga var den trettonde december mot...Barcelona som i går lyckades turligt kvittera mot Valencia i slutet på matchen.