Gulddrömmen lever för Real Madrid

Higuain räddare på stopptid mot lillebror Getafe.

Med bara fem minuter kvar av matchen ledde Getafe med 2-1 mot Real Madrid borta på Santiago Bernabeu-stadion.

Då kvitterar Guti, men bara minuten senare ligger Real illa till igen efter att Pepe tappat fattningen och sparkat ner en Getafespelare i straffområdet. Utvisningen var solklar, men Getafemittfältaren Casquero bränner den usla straffen och räddar spänningen kvar i La Liga.

Och bara ett par minuter senare, på stopptid, kommer så Gonzalo Higauin som en räddare i nöden och gör 3-2 för hemmalaget.

Real Madrid är därmed bara tre poäng bakom serieledande Barcelona och drömmen om guld finns fortfarande kvar i allra högsta grad.

Barcelona har dock en match mindre spelad. De möter Sevilla hemma på Camp Nou imorgon klockan 22.00.