Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zlatan tystade ner fansen

- 02/05/2009, 23:30 -

Zlatan Ibrahimovic låg bakom Inters båda mål i 2-0-segern hemma mot Lazio.

Efter att Zlatan Ibrahimovic tidigare i veckan berättade att han är redo att lämna Inter och spela i en annan liga efter fem år i Italien, har inte mycket hörts från Interfansen. Tills i kväll.

Efter en missad målchans buade, buade och buade fansen. Men redan i den 58:e minuten kunde Ibra tysta ner dem. Zlatan tog sig nämligen in i straffområdet och avlossade ett hårt skott (106 km/h) som borrade sig in i mål, otagbart för målvakten.

Och bara tio minuter senare agerade han framspelare åt Sulley Muntari. Och, peppad av sitt eget självförtroende, fortsatte han att tysta ner fansen.

Fansens burop är ett svar på Zlatans uttalande i Eurosport förra veckan:

–Jag ska vara riktigt uppriktig. Jag har kontrakt med Inter och trivs bra här, samtidigt skulle jag vilja testa något nytt. Jag har varit i Italien i fem år, vunnit allt i Italien, lärt mig mycket. Men det finns tillfällen i livet, som när jag var i Ajax en gång i tiden, och sa till mig själv att jag vill testa något nytt och lära mig något nytt, sa Ibrahimovic till Eurosport.

Men på Inters forum på Svenska Fans menar signaturen Diaaz att buandet bara är bra för Zlatan:

"efter att ha tänkt efter lite måste jag erkänna att det enda rätta är att bua ut zlatan för det verkar vara det enda som motiverar honom just nu. som han själv säger i var och varannan intervju, att han älskar att bli utbua för det motiverar honom...så det är väl inte mer än rätt att dom buar ut honom när han spelar dåligt så att han taggar till och "tystar" dom.."

Enligt rykten har Real Madrid, som förnedrades av Barca i kvällens El Clásico, bjudit 180 miljoner per år för Zlatan. Frågan är om inte Barcelona är ett bättre alternativ?

Genom kvällens seger utökar Inter serieledningen till tio poäng, med fyra omgångar kvar. Tabelltvåan Milan har dock en match färre spelad.

Skrivet av: