Villarreal sköt upp Barcas guldfest

Champagnen var framplockad på Camp Nou - då kvitterade Villarreal på stopptid.


Allt var färdigt. Pokalen putsad och champagnen framplockad ur Camp Nous kylar.

Barcelona ledde med 3-1 efter en strålande första timme och skulle egentligen bara spela av de återstånde minuterna av matchen.

Då, i matchens 77:e minut blev olyckskorpen Eric Abidal återigen tveksamt utvisad för sin andra match i rad, liksom Champions Leage-semin mot Chelsea i onsdags.

Abidal drog på sig det röda kortet och gav bortalaget Villarreal en straff som Mati Fernandez satte hur säkert som helst i Valdes övre högra hörn.

De 95 000 i publiken på Camp Nou var dock fortfarande segervissa, men Keitas, Eto'os och Dani Alves varsina mål räckte inte till guld den här helgen heller för Barcelona.

Efter nästan två minuters stopptid kunde Joseba Llorente slå in 3-3 och skjuta upp guldfirandet för katalanerna till nästa söndag när Barcelona åker till Mallorca.

Barca leder dock med åtta poängs försprång över Real Madrid och tre omgångar återstår så det ska till en fullständig kollaps för att de ska missa guldet trots allt.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

1 timme sedan
Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.

Världens bästa innebandyspelare stannar i Umeå

2 timmar sedan
Världens bästa innebandytvillingar – Oona och Veera Kauppi – förlänger med SSL-laget Thorengruppen. Finländskorna stannar i Umeå till 2026.

Så tycker fotbollsfansen om VAR

idag 07:16
Närmare hälften – 48 procent – av de som följer fotbollsallsvenskan kontinuerligt eller till och från är ganska eller mycket positiva till att införa VAR. Det visar en undersökning gjort av Verian, på uppdrag av TV4 och Fotbollskanalen. 27 procent av de tillfrågade är dock ganska eller mycket negativa.

Löftet till Bergvall: "Ska finnas där för honom"

idag 06:32
Tolv allsvenska matcher och en cupfinal mot Malmö FF återstår av tiden i Djurgården. Sedan bär det av till London och Tottenham för Lucas Bergvall, 18. Där ställer sig gärna Dejan Kulusevski i välkomstkommittén. Jag har aldrig haft en svensk lagkamrat så det ska bli otroligt kul att vara där och finnas för honom, säger han.