Sebastian Eguren borta i en månad

Skadade sig med Uruguays landslag, nu missar han Champions League-matcher.


Den förre Hammarbyspelaren Sebastian Eguren har haft ett lysande första år i Villarreal. Han har återtagit sin landslagsplats. I helgens VM-kvalderby mellan Uruguay och Argentina skadade han sig.

– Jag hoppade upp för att nicka och landade illa, förklarar han för Villarreals hemsida.

Nu har han undersökts av klubbens läkare. Somen: hans bristning i vänster ben gör att han blir borta från spel i minst en månad.

– Det är den första muskelskadan jag ådragit mig. Och jag hoppas att det blir den sista, säge Sebastián Eguren till Villarreals hemsida.

Skrivet av:

Senaste nytt

Stjärnorna tillbaka – Sundling saknas med symtom

Ståhl tilldelas Bragdguldet: "Oerhört stort"

Diskuskastaren Daniel Ståhl tilldelas Bragdguldet 2023. Det är oerhört stort. Nu är man med i den riktiga ligan, säger Ståhl.

Sverige krossade Polen i VM – Wibron historisk

1 timme sedan
Sverige körde över Polen med 25–1 i innebandy-VM. Samtidigt blev Emelie Wibron återigen bästa poänggörare genom tiderna i VM.

Miljonbeloppet: Så dyrt var Janne Anderssons avsked från landslaget

3 timmar sedan
Janne Andersson och Håkan Sjöstrand är på väg att lämna sina uppdrag i det svenska fotbollförbundet. Enligt Sportbladets uppgifter köptes de båda ut från sina respektive kontrakt för en inte så liten summa.

Stina Nilsson petas ur världscuptruppen

idag 08:19
Misslyckade resultat i premiären i Östersund petar Stina Nilsson från världscuplaget i skidskytte.

Jörgen Strand Larsen räddade poäng när Celta Vigo kryssade

idag 08:00
I halvtid ledde Cadiz matchen på bortaplan i La Liga i fotboll mot Celta Vigo med 1-0, efter mål av Chris Ramos. Men i andra halvlek jobbade sig Celta Vigo in i matchen, och kvitterade genom Jörgen Strand Larsen efter 57 minuters spel. Matchen slutade 1-1.