Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ingen fara med Eguren

Sport | 17/11/2008 15:13

Villareal-stjärnans skada inte så allvarlig som befarades.

Många Villarealfans var oroliga i går när förre Hammarbyspelaren Sebastián Eguren bars ut på bår efter en otäck situation i andra halvlek. Men rapporterna efter matchen ger lugnande besked.

Det var sent i den andra halvleken som Eguren föll blödandes till marken i samband med en Málaga-hörna. Först befarades det vara en okbensskada, och att Eguren skulle tillbringa natten på sjukhus i Málaga för observation.

Men det visade sig inte vara något allvarligt, och efter att ha sytts med 13 stygn kunde uruguayanen resa hem till Villareal redan i går kväll tillsammans med sina lagkamrater.

Enligt Spaniens största fotbollstidning Marca ska Eguren nu vila i två dagar och missar därmed Uruguays landskamp mot Frankrike på onsdag. Men han tros finnas med på planen igen i matchen i söndagens hemmamatch mot Valladolid.

Málagas kvittering till 2-2 kom för övrigt efter att mittfältsdominanten burits ut, och visade klart hur betydelsefull den forne Bajenstjärnan är även för den spanska ligatvåans defensiv.

Eguren i intervju med SVT - "Forza Bajen siempre!":

Skrivet av: