Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ronaldo slog sönder bilfönsterruta

- 02/07/2009, 11:40 -

17-årig flickas bilfönsterruta sönderslagen av Ronaldo sedan hon filmat honom.

Den portugisiske fotbollsstjärnan, Cristiano Ronaldo, tappade besinningen helt och hållet när han och sin mammas filmades i sin bil av en sjuttonårig flicka. Den nye Real Madrid-spelaren klev snabbt av och sprang fram till bilen som flickan befann sig i och sparkade sönder ena fönsterrutan.

Incidenten inträffade i Lissabon där Ronaldo tillsammans med sin mamma Maria Dolores och sina två systrar var på väg till en Elton John-konsert. Den sjuttonåriga flickan fick då syn på spelaren och tog omdelebart fram sin kamera och började filma – något som störde mamma Dolores.

Enligt den förre Manchester United-spelaren var flickan en "papparazzi fälla" som hade förföljt honom, men bad i ett uttalande ändå om ursäkt för sitt beteende och förklarade att han inte tål när hans mamma mår dåligt.

– Förföljelsen fick min mamma att känna sig dåligt vilket fick mig att stanna min bil och försöka övertala dem att låta oss vara i fred. När min mamma är inblandad blir det väldigt svårt för mig, säger Ronaldo enligt The Sun.

Flickan skadades av glasbitarna från den brustna fönsterrutan och fick plåstras om i sjukhus. Enligt uppgifter har stjärnan blivit polisanmäld.

Skrivet av: