Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Beckham klar för Milan

- 22/10/2008, 13:55 -

Världens mest kände fotbollsspelare är klar för italienska storklubben Milan.

33-åringen lånas ut från Los Angeles Galaxy från januari och säsongen ut.

–Han kommer i januari och kommer att vara under kontrakt med oss för resten av säsongen, säger Milans ordförande Adriano Galliani till italienska Sky och Gazzetta Dello Sport.

Anledningen till flytten är att Beckham vill fortsätta vara delaktig i det engelska landslaget och behöver speltid under vinterhalvåret då den amerikanska ligan, MLS, har uppehåll. Och nu väljer han alltså storklubben Milan med brassestjärnor som Kaka, Ronaldinho och Pato.

– Beckham har valt Milan. Vårt lag är ytterst konkurrenskraftigt och så kommer det att vara. Men Beckham är en speciell förmåga, säger Galliani, enligt Sky News.

Milan som i somras värvade Ronaldinho anklagas nu för att bli nästa Real Madrid som köper stjärnor för att sälja tröjor. Men det är inget Galliani vill kännas vid.

– Det är inte bara en pr-kupp, det är en riktigt bra värvning. Han kommer att vara tillgänglig för Ancelotti (Carlo, Milans tränare) i ligan och i Uefa-cupen, säger Galliani till Sky.

Skrivet av: