Beckhams husvakt i polisförhör

David och Victoria Beckham i chock sedan familjens ägodelar hittats på Ebay.


Husvakten Eric Emmet och dennes hustru June, som arbetat för familjen Beckham i över tio år, har släppts efter förhör. Men misstankarna om stöld finns kvar.

Familjen Beckham pendlar mellan Los Angeles och parets bostad "Beckingham Palace" i Sawbridgeworth där de påstådda stölderna har ägt rum.

Enligt en källa är familjen chockade över händelsen.

– De var båda väldigt skakade. Bara tanken att någon har gått igenom deras personliga tillhörigheter är illa nog, men det hela blir mycket värre eftersom de var personer de verkligen litade på.

Det var Victoria Beckhams föräldrar, Tony och Jackie Adams, som hittade ägodelarna på sajten Ebay. De blev misstänksamma när de såg dotterns designerkläder och Davids specialsydda fotbollsskor och tröjor på sajten och åkte över till parets lägenhet där de insåg att just de ägodelarna var försvunna.

Enligt polisen i Essex stämmer husvaktens adress i Essex överens med den på Ebay och samtidigt meddelar polisen att många av prylarna på Ebay hittats i husvaktens hus.

Mitt i stormen i går bestred June Emmet anklagelserna.

–Anklagelserna kommer som en blixt från en klar himmel, vi är övertygade om att vi inte kommer bli polisanmälda för detta, säger hon.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!