Toure hyllar laget

Oavgjort för Arsenal på bortaplan mot Dynamo Kiev.


Arsenal har som vana att prestera dåligt utanför de brittiska öarna men i går fick de med sig oavgjort från bortamatchen mot Dynamo Kiev. Det var dock en tråkig match som slutade 1–1.

Efteråt hyllade Kolo Toure lagets mentala styrka:

– Vi visade att vi är starka den här säsongen. Det är verkligen en bra poäng, för det är alltid svårt att spela borta mot det här laget, säger han till The Sun.

Skrivet av:

Senaste nytt

Blackstenius: "Fått kämpa med självförtroendet"

Så mycket pengar tjänade Andreas Kramer på silverskrällen i VM

Andreas Kramer tog oväntat silver på 800 meter på inomhus-VM. Det gav den 26-årige svensken ett rejält tillskott i kassan.

Förre NHL-stjärnan får ny roll i Tre Kronor

1 timme sedan
Förre NHL-stjärnan och VM-guldmedaljören Patric Hörnqvist, 36, blir ny assisterande general manager i Tre Kronor.

Ny rapport: 100 poliser drabbade av huliganvåld

2 timmar sedan
Antalet allvarliga incidenter och våldet på fotbollsmatcher i landets högsta herrserier ökade förra säsongen jämfört 2022, uppger polisen. Polisen tvingades sätta in åtgärder för att återställa ordningen på 24 matcher sedan arrangören förlorat kontrollen över evenemanget.

Gustavsson om rasismanklagelserna: "Förvånad"

2 timmar sedan
Australiens svenske förbundskapten Tony Gustavsson säger att det är för tidigt att ge besked om lagkapten Sam Kerr får spela i OS efter anklagelser om rasistiska trakasserier.

Klart: Då spelas kvartsfinalerna i svenska cupen

2 timmar sedan
Svenska cupens kvartsfinaler lottades på måndagskvällen och nu är det också klart exakt när i helgen som de fyra fotbollsmatcherna kommer att spelas.