Vilda protester mot Fröjdfeldt

Luciano Zauri låg huvudskadad i eget straffområde när Lyon reducerade.


Fiorentina ledde med 2–0 mot Lyon i gårdagens Champions League-match när dryga kvarten återstod och såg ut att gå mot en säker seger på bortaplan. Då klev den svenske domaren Peter Fröjdfeldt in i händelsernas centrum.

Luciano Zauri i Fiorentina låg skadad i eget straffområde och tog sig för huvudet när Lyonspelarna jagade en reducering. Hemmalaget vägrade spela ut bollen över sidlinjen och domare Fröjdfeldt lät spelet fortsätta.

I situationen efter tryckte Frédéric Piquionne in 1–2 och italienarna blev rasande på Peter Fröjdfeldt som inte blåste av matchen när Zauri låg huvudskadad.

– Han kanske borde insett att det var en huvudskada, säger Bosse Petersson på Viasat Sport om Peter Fröjdfeldts agerande.

Lyons skyttekung Karim Benzema räddade en poäng till hemmalaget när han kvitterade i slutskedet av matchen.

Kim Källström spelade hela matchen men hade en dålig dag på jobbet som vänsterback. Båda baklängesmålen kom till från svenskens kant.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Newcastle tog första CL-segern på 20 år – slog PSG

igår 23:02

USA tog sjunde raka VM-guldet efter Biles show

igår 22:02
USA är världsmästare i laggymnastik för sjunde gången i följd. Detta efter en rejäl uppvisning av storstjärnan Simone Biles under finalen i Antwerpen.

Hattrick för Troock – stoppade Nybros segertrend

igår 21:46
Nykomlingen Nybros segertrend är över. 0–6 hemma mot AIK blev klubbens första förlust i hockeyallsvenskan. Jag tror det var en läropeng för oss, säger tränaren Tommy Samuelsson till TV4 Play.

Nilsson kan avgå: "Ett av alla tänkbara alternativ"

igår 20:20
Karl-Erik Nilsson överväger att avgå efter kritiken. Det berättar Riksidrottsförbundets ordförande för Göteborgs-Posten. "Det är ett av alla tänkbara alternativ", skriver han.

Gör som Sörenstam – spelar mot herrarna

igår 17:30
Amerikanskan Lexi Thompson kommer att pegga upp på nästa veckas PGA-tourtävling i Nevada.

Fotbolls-VM firar 100 år – spelas i sex länder

igår 17:28
Fotbolls-VM firar 100 år 2030 – vilket firas stort och brett. Slutspelet ska spelas på tre kontinenter och i sex länder. "I en splittrad värld är fotbollen enande", säger Fifa-ordföranden Gianni Infantino.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.