Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Beckham tänker köpa lyxplan

Sport | 28/10/2008 17:40

Jetplan för 90 miljoner kronor ska rädda äktenskapet.

David Beckham skissar på olika lösningar för att kunna träffa sin fru Victoria. I dagsläget planerar han att köpa ett lyxplan för sju miljoner pund, motsvarande 90 miljoner kronor. Med en Bombardier Learjet kan äktenskapet räddas.

Då AC Milan kommer att låna Beckham under åtta veckor kan det bli tufft för Becks att pendla mellan kontinenterna. Han har tidigare meddelat att han kommer att flytta isär från frun. Med ett eget lyxplan skulle han kunna spendera mycket mer tid med frun och deras tre barn Brooklyn, Romeo och Cruz som kommer att stanna i Kalifornien.

– Han kommer att få offra mycket när han flyttar tillbaka till Europa i januari. Det enda vi kan föreställa oss är att han antingen köper eller hyr ett eget jetplan under några månader, säger en källa.

Beckham har tackat ja till Milans erbjudande eftersom han fortfarande vill hålla sig i form. Säsongen är precis över för hans nuvarande amerikanska klubblag LA Galaxy, skriver OK! Magazine.

Skrivet av: