Beckham tänker köpa lyxplan

Jetplan för 90 miljoner kronor ska rädda äktenskapet.


David Beckham skissar på olika lösningar för att kunna träffa sin fru Victoria. I dagsläget planerar han att köpa ett lyxplan för sju miljoner pund, motsvarande 90 miljoner kronor. Med en Bombardier Learjet kan äktenskapet räddas.

Då AC Milan kommer att låna Beckham under åtta veckor kan det bli tufft för Becks att pendla mellan kontinenterna. Han har tidigare meddelat att han kommer att flytta isär från frun. Med ett eget lyxplan skulle han kunna spendera mycket mer tid med frun och deras tre barn Brooklyn, Romeo och Cruz som kommer att stanna i Kalifornien.

– Han kommer att få offra mycket när han flyttar tillbaka till Europa i januari. Det enda vi kan föreställa oss är att han antingen köper eller hyr ett eget jetplan under några månader, säger en källa.

Beckham har tackat ja till Milans erbjudande eftersom han fortfarande vill hålla sig i form. Säsongen är precis över för hans nuvarande amerikanska klubblag LA Galaxy, skriver OK! Magazine.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

1 timme sedan
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

2 timmar sedan
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

2 timmar sedan
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.