Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Victoria Beckham gör Armani-kampanj

Nöje | 30/10/2008 16:18

Ännu en Beckham klär av sig för Armani.

Victoria Beckham ska vara med i en 150 miljoner kronors kampanj för Emporio Armani. Likt sin make med bulan ska Victoria göra reklam för underkläder.

– Att få den här chansen att jobba med Giorgio Armani är nervkittlande. Jag har så mycket respekt för honom, säger Victoria till Female First.

Det kommer goda ord även från andra hållet. Giorgio Armani kan inte tänka sig någon bättre.

– Vem kan lansera Armanis underkläder globalt bättre än Victoria Beckham? Victoria är en stilikon, en dynamisk dam med stor influenser och igenkännedom, säger Armani.

Den 34-åriga skönheten tog modebilderna i sin hemstad Malibu, Kalifornien. Det var de erkända fotograferna Mert Alas och Marcus Piggott som tog de lättklädda bilderna. Det var Samma fotografer som plåtade David Beckham i kalsonger. Inför de bilderna var David riktigt nervös säger han.

– Jag var riktigt nervös för jag visste att min mamma skulle se allt. När reklamen kom ut var hon den första som ringde mig och frågade vad jag gjort. Jag försökte förklara men hon fattade inte, säger David till Female First.

Många frågade även om bilderna genomgått en retuschering. David hade ett riktig kraftpaket som fyllde ut kalsongerna. Om det nu var ett fuskbygge kommer även Victorias beniga rumpa göras fylligare?

Skrivet av: