Messi hyllar Zlatan och Agüero

Vill ge sin landsman "Kun" Agüero guldbollen.


Tillsammans med Cristiano Ronaldo är Barcelonas argentinare Leo Messi huvudkandidat till att vinna Guldbollen. Själv vill han ge den till Sergio Agüero.

– Men även Torres och Xavi är värda den. Från Cristiano Ronaldo till Kak, från Ibrahimovic till Rooney – alla är med i loppet. Iniesta saknas på listan och jag förstår inte varför: han är ett monster till fotbollspelare, säger Messi till La Gazzetta dello Sport.

Om Zlatan säger Leo Messi:

– Han gör otroliga mål och han har blivit mycket bättre sedan Mourinho kom till Inter. Det syns att han har roligt, säger Leo Messi till La Gazzetta dello Sport.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tung svensk förlust – men OS-hoppet lever

Stjärnas skademardröm – missar OS

1 timme sedan
I Tokyo 2021 tog hon OS-guld och satte världsrekord i tresteg – nu missar Yulimar Rojas sommarens OS i Paris. Venezuelanskan har skadat hälsenan.

Talangens märkliga skada: "Fötterna domnar bort"

2 timmar sedan
Anna Sandbergs kometkarriär började plötsligt hacka i fjol. En märklig skada i båda benen blev till slut ohållbar för Häckenbacken. Det har gått så långt att mina fötter domnar bort under matcher, säger 20-åringen, som efter operation nu är redo för helgens damallsvenska premiär.

Mardrömsmorgon och vattenbesök för Åberg

3 timmar sedan
Ludvig Åberg fick en mardrömsstart på andra dagen i US Masters. Ett besök i vattnet på 15:e hålet bidrog till att svensken slutade första rundan på 73 slag, ett över par.

Leksand tappar trio – talangen lämnar

idag 15:52
Leksand fortsätter att tappa spelare efter kvartsfinaluttåget mot Frölunda i SM-slutspelet.

Därför flyttar inte Patrick Ekwall och flickvännen Camilla ihop

idag 14:56
Patrick Ekwall är en av Sveriges allra kändaste sportjournalister. Men hur bra koll har du på hans liv i övrigt? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Ekwall.