Måndag 19 Apr
Stockholm

Heinze slår tillbaka mot Ferguson

Alex Ferguson hävdar att Real Madrid köpte Heinze som ett led i Ronaldoaffären.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I en intervju i kommande GQ som Marca har tagit del av pratar Manchester Uniteds tränare Alex ferguson om vårens och sommarens stora transfersaga: Cristiano Ronaldo till Real Madrid. Ferguson var inte förvånad när historien satte i gång.

– När vi sålde Gabriel (Heinze) till dem, viste vi att det skulle hända. Jag förstod vad de höll på med och jag tror inte att de var intresserade av Heinze, även om han är en bra spelare. Deras slutmål var Ronaldo, säger Alex Fergusson, som är väl medveten om att Cristiano Ronaldo och Gabriel Heinze är kompisar.

Argentinaren Heinze avfärdar Fergusons uttalande som "science fiction".

– Cristiano är en smart person och han bestämmer själv vad som är bäst för hans eget liv. Vi är goda vänner. Det är sant, men han bestämmer alltid sin egen framtid. Om han frågar mig något om Real så svarar jag så klart, men jag är inte ett dåligt inflyrande på honom, säger Heinze till The Guardian.

Alex Ferguson passar också på att dela ut en känga till den spanska storklubben.

– Det som verkligen är illa med allt det här är att Real Madrid, som var general Francos klubb har en historia innan dekmokratin kom till Spanien, och är kapabla att få den de vill ha på det sätt de finner nödvändigt, säger Ferguson enligt Marca.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela