Elmander utbytt och mållös – igen

Bolton föll tungt på hemmaplan efter att Steven Gerrard slagit till i slutminuterna.

Det vill inte bara släppa för Boltons svenske anfallare, Johan Elmander. 28-årigen har haft det tungt i Premie League-klubben och fansens tålamod börjar ta slut.

I dagens match mot Liverpool gick det inte så mycket bättre. Elmander spelade å andra sidan fram till Boltons ledningsmål i den 33:e minuten. Anfallaren nickade tillbaka bollen från den bortre stolpen mot mitten. Där stod Kevin Davies och väntade som enkelt kunde trycka in 1-0-målet.

Det var i stort sett det enda Elmander gjorde riktigt bra. I den 59:e minuten blev han utbytt och ersattes av Chris Basham. Dessförinnan hade hemmalagets lyckats göra ytterligare ett mål samt få en man utvisad, medan The Reds gjorde två mål.

Slutresultatet skrevs till 2-3 sedan Steven Gerrard bombat in matchens sista mål med minuterna kvar att spela.

På White Hart Lane knep Tottenham säsongens fjärde raka seger efter ett mål vardera av Peter Crouch och Aaron Lennon. Motståndet stod Sebastian Larssons Birmingham för. Svensken byttes ut i slutminuterna och matchen slutade 2-1 till hemmalaget.