City ger 430 miljoner för Aguero

Bara veckor efter att ha köpt över Robinho från Real Madrid siktar nu Manchester City på en annan Madridstjärna.


Manchester City menar allvar. Efter succén med Robinho tar nu City nästa steg mot att bli världens bästa klubb. Enligt uppgifter till engelska News Of The World har klubben lagt ett bud på över 430 miljoner för den argentinske superanfallaren Sergio "El Kun" Aguero som för tillfället spelar Atlético Madrid.

– Atlético Madrid vet att de inte kan stå emot en sån press, säger en källa till News Of The World.

Aguero som är förlovad med Diego Maradonas dotter har kommit igång med målskyttet igen efter en lång torka. Han gjorde båda målet när Atlético besegrade Mallorca och gick upp på sjätte plats i La Liga.

Skrivet av:

Senaste nytt

Bundesliga viker sig efter fansens protester

LIV-spelare får specialinbjudan till US Masters

1 timme sedan
Augusta National Golf Club ger specialinbjudningar till tre spelare inför US Masters i april. En av de inbjudna till årets första major är LIV-tourspelaren Joaquín Niemann.

Världsettans Saudibesked: "Jag vill tävla"

1 timme sedan
Flera svenskar är klara för ridsportens världscupfinaler, som i år avgörs i Saudiarabien. Det är ett land med stora brister när det gäller mänskliga rättigheter, men ryttarstjärnorna åker dit ändå. Jag vill tävla i mästerskap, säger Henrik von Eckermann.

Svenska VM-besvikelsen: "Ett bakslag inför OS"

3 timmar sedan
Sveriges bordtennisherrar är utslagna ur lag-VM i Busan redan efter åttondelsfinalen. Truls Möregårdh vill inte kalla turneringen ett fiasko – men... Detta var ju självklart ett bakslag inför lagtävlingen på OS. Det kommer vi få leva med, säger storstjärnan.

Anklagade F1-chefen på plats på testerna

3 timmar sedan
Samtidigt som Christian Horner utreds internt för opassande beteende mot en kvinnlig anställd fortsätter han sitt jobb i Red Bull. I årets första träningspass i Bahrain fick stallchefen se Max Verstappen köra snabbast.

Tunga avstängningar för Sirius och Villa

idag 12:16
Sirius och Villa Lidköping får klara sig utan två spelare vardera i de kommande matcherna i bandyslutspelet, uppger Bandypuls. Det kan bli kostsamt.