Vi listar Champions Leagues talanger

De här ska ta över efter Ronaldo.


Champions League, en höjdpunkt för alla fotbollsälskare drar i gång i kväll och Nyheter24 kan här med ge dig listan på de unga stjärnorna som förväntas slå igenom i denna säsongs upplaga av turerningen.

Vem kliver upp på tronen som den mest lysande unga stjärnan efter att Cristiano Ronaldo nu anses som rutinerad?

Tyck till själva.

Varsågoda, här är listan:

1. Alexandre Pato, AC Milan, 20

Kommentar: Chelsea försökte köpa honom i somras för 40 miljoner pund och den lille brassen har alla möjligheter att inom några år få utmärkelsen "världens bästa fotbollsspelare".

2. Bojan Krkic, Barcelona, 19

Kommentar: Det är svårt att fatta det men men Krkic har varit med ett tag. Han har ett 50-tal landskamper i såväl seniorlandslag som U21-landslag. Messi-klass på hans bollkontroll.

3. Mario Balotelli, Inter Milan, 19

Kommentar: Inters talang har lika vassa armbågar som kontroversiella uttalanden. På väg att växa till en superstjärna och frågan är om han får chansen bredvid Samuel Etoó under turneringen.

4. Jack Wilshere, Arsenal, 17

Kommentar: En publikfavorit på Emirates Stadium. Vilket han bevisade på en försäsongsturnering i somars. Arsene Wenger vill inte sätta för stor press på den unga spelaren men med stor sannolikhet kommer Wilshere få speltid i Champions League.

5. Daniel Sturridge, Chelsea, 20

Kommentar: Flytten från Manchester City var en kontroversiell sådan. Men det är inte förvånande att Chelsea valde att värva Sturridge. En het målgörare som tampas om en startplats i anfallet intill Didier Drogba och Nicolas Anelka.

6. Sergio Asenjo, Atletico Madrid, 20

Kommentar: Är helt klart Iker Casillias ersättare i det spanska landslaget. Lämnade Valladolid för Atletico. Spås en lysande framtid.

7. Federico Macheda, Manchester United, 18

Kommentar: Presenterade sig i Premier League redan förra säsongen och Sir Alex Ferguson väntas nu matcha in honom mer under gruppspelet i Champions League.

8. Stevan Jovetic, Fiorentina, 19

Kommentar: Manchester United jagar honom. En kreatör som har näsa för mål. Räkna med nätrassel under gruppspelet.

9. Tomas Necid, CSKA Moscow, 20

Kommentar: Tjeckiens största talang alla kategorier sedan Pavel Nedved slog igenom. Han har öga för målet och är orädd såväl utanför som innanför straffområdet. United, se upp!

10. Miralem Pjanic, Lyon, 19

Kommentar: Tog över Juninhos nummer åtta när han lämnade Lyon och Pjanic har även fyllt upp tomrummet efter brassen. En modern offensiv mittfältare. Kreativ. Vass teknik.

Källa: The Sun.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!