Maradona ska jobba för Inter

Erbjuder sina tjänster till Massimo Moratti.


Diego Maradona vill jobba för Inter. Det avslöjar klubbens ägare Massimo Moratti för La Gazzetta dello Sports förre chefredaktör Candido Cannav. Diego Maradona besökte Inter i veckan, och under en privat middag hemma hos oljebaronen Moratti sa han att han gärna skulle jobba för Inter i Sydamerika och på andra ställen. Ett erbjudande Moratti – mannen som älskar kreativa anfallsspelare mer än livet självt – naturligtvis har svårt att motstå.

– Jag tror att jag vi kommer att knyta honom till oss, han har fortfarande en väldigt stor dragningskraft. Och det verkar som han har kommit ut ur tunneln, säger Massimo Moratti, syftande på Maradonas tidigare problem med droger.

På senare år har Morattis frikostiga spenderande till slut lett till titlar för Inter. Intersupportern Massimo Moratti är nöjd, men...

– En sak är säker, det är dyrt, säger han.

Inför den här säsongen öppnade Moratti bland annat plånboken för att köpa Portos Ricardo Quaresma.

– Jag erkänner att jag köpte portugisen lite mot min vilja, eftersom jag inte ville skjuta Mourinhos satsning i sank. Nu måste vi sälja någon, men det är inte lätt med tanke på de löner som spelarna har i Inter. Fast, det är dumt att gnälla över det: det är jag som betalar dem.

Se Diego Maradona visa sina mad skillz:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!