Milanolagen vann

Milito tvåmålsskytt för Inter.

Milanos två jättar Milan och Inter vann i dag sina Serie A-matcher. Men det satt långt inne.

Milan tog emot Bologna hemma på San Siro och Milantränaren Leonardo behövde göra tre byten i andra halvlek innan man fick in bollen mot ett tillbakapressat Bologna i den 75:e minuten. Målskytt blev Clarence Seedorf. Seedorf blev också matchen ende målskytt.

I Cagliari chockade hemmalaget Inter när man redan i den 16:e minuten tog ledningen på Jedas straff. Men Inter reste sig i den andra halvleken och argentinaren Diego Milito kunde både kvittera och ge Inter ledningen i den 51:a och 55:e minuten. Matchen slutade 2-1 till Inter.

Juventus, som i går tog sin fjärde raka seger hemma mot Livorno, leder Serie A efter fyra omgångar.