Inter hade lekstuga med Milan

Milanoderbyt avgjordes redan i första halvlek.

Redan i andra omgången av Serie A bjöds vi på ett nytt klassiskt Milanoderby.

Men någon spännande tillställning blev det överraskande nog inte. Inter hade total lekstuga och vann till slut med förkrossande 4-0. Det var nog inte många som saknade en viss Zlatan Ibrahimovic.

Redan efter den första halvleken var det praktiskt taget kört för Milan. Då hade man nämligen hunnit åka på tre baklängesmål.

Och som om inte det vore tillräckligt - hade man också fått lagkaptenen Gennaro Gattuso utvisad.

Förnedringen började i 29:e minuten då Thiago Motta satte lördagskvällens första mål på Diego Milito läckra framspelning.

Det målet var en fröjd för ögat och var en fin kombination mellan Inters tre nyförvärv till den här säsongen. Motta passade Milito och sprang i djupled. Samtidigt drog Eto'o med sig Milanförsvaret till mitten vilket lämnade Motta helt ensam till höger om straffområdet. Milito snappade upp det direkt och målet var et faktum.

Bara sju minuter senare fick Inter straff efter att Samuel Eto'o gått ner i en närkamp med Gattuso, som också tilldelades ett gult kort. Straffen satte Milito säkert i nättaket.

Tre minuter efter att Gattuso orsakat straff, drog han på sig sitt andra gula kort medan han väntade på att bytas ut. Otroligt onödigt av italienaren som fick lämna planen.

Precis innan halvtidsvilan ökade Maicon på till 3-0 för Inter och Milan var helt förödmjukade.

I den andra halvleken toppade Stankovic kvällen för "Nerazzurri" med ett makalöst långskott i krysset, som innebar 4-0.

Zlatanersättaren Samuel Eto'o satte även han ett mål, men den dömdes bort på grund av offside.

Kameruanen var stekhet och jagade stenhårt ett mål. Han visade ganska tydligt att han kommer att göra allt för att ersätta Zlatan.