Supportern talar ut: "4-3 kompis"

Unitedsupportern Jake Clarke berättar själv om bråket med Craig Bellamy.


United-supportern Jake Clarke väljer nu att själv tala ut om händelsen som fick Citys Craig Bellamy att se rött.

Clarke sprang in på plan efter att United satt det avgörande 4-3-målet mot City på tilläggstid. Craig Bellamy gick fram och tryckte sin knytnäve i ansiktet på Clarke.

Nu avslöjar den 21-årige muraren och United-supportern vad som låg bakom Bellamys attack.

– Jag vet inte vad jag gjorde. Jag njöt bara av ögonblicket antar jag med tanke på spänningen under matchen. I nästa stund var jag på planen för att fira med United-spelarna, säger Jake Clarke.

–Jag kommer ihåg att jag såg Bellamy komma emot mig. Han skrek att jag skulle lämna planen: "Get off the f***ing pitch you f***ing knobhead.” Han upprepade det några gånger, sedan knuffade han mig i ansiktet.

Men Clarke tappade inte talförmågan.

– Jag sa: 4-3 kompis. Och jag tror att han sa någonting mer till mig innan jag blev ivägförd, säger han till The Mirror.

Clarke hävdar att han inte var berusad när han bestämde sig för att kliva in på plan. Visst hade han tagit ett par drinkar, men det var Uniteds sköna vinst som fick honom att tappa fattningen.

Nu planerar han att be om ursäkt till hela United. Frågan är om alla ursäkter i hela världen hjälper honom från att bli portad från Uniteds matcher.

– Jag vill verkligen inte bli straffad, jag älskar klubben, vädjar Clarke.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!