Juve tog en poäng mot Bayern München

Oavgjort och mållöst - men aldrig tråkigt - i storlagsmötet mellan Bayern München och Juventus.

Första halvlek mellan Bayern München och Juventus var fantastisk. Stor underhållning med chanser åt båda håll och bländande spel från framför allt Franck Ribéry och Arjen Robben i Bayern München. Den sistnämnde tvingades dock utgå i första halvlekens slutskede.

Också i inledningen av den andra halvleken visade Bayern upp ett utomordentligt bra spel. Efter någon kvart mattades dock anstormningen och Juventus kunde skapa en del chanser. Framför allt i matchens slutskede hade italienarna ett antal bra chanser. Bayern såg trötta och slitna ut och kunde till slut glädjas åt att klara att hålla nollan snarare än gräma sig över bristen på mål framåt.

Och även om tempot sjönk bjöds på bra spel från båda lagen i en välspelad och spännande Champions Leaguedrabbning. Inte ens slutresultatet 0-0 tog ner underhållningsvärdet.