Zürich bortavann mot Milan

FC Zurich överraskade och tog tre poäng på bortaplan mot Milan i Champions League.

Dusan Djuric var mycket bra i första halvleken mot Milan och framför allt stensäker i passningsspelet. Men den vassaste delikatessen stod Zürich finske lagkapten Hannu Tihinen för. På ett inlägg som damp ner i straffområdet styrde Tihinen in bollen i mål med en kontrollerad och vansinnigt läcker hoppklack. Mycket vackert och ett skakat Milan gick till halvtidsvila i 0-1 underläge sedan Inzaghi sumpat Milans bästa chans.

Milan fick det fortsatt tufft mot uppstickaren Zürich också i den andra halvleken. Även om man hade fler avslut än gästerna var kvitteringen aldrig riktigt nära. Inte ens en inhoppande Ronaldinho kunde rädda poäng för Milan, som lär gräma sig rejält över förlusten på hemmaplan.

Dusan Djuric gör en bra match och är mycket aktiv ända tills han byts ut efter 86 minuter, vilket lovar gott inför stundande VM-kvaldrama mot Danmark.

I mötet mellan Porto och Atletico Madrid tog Porto hem segern efter sena mål av Falcao och Alves. Det första målet mycket snyggt när Falcao petar bollen mellan sina egna ben och förbi Atleticomålvakten, det andra på nick efter hörna.