Carrick frälste United

Wolfsburg hade häng på poäng - men United var starkast.

Michael Carrick och Ryan Giggs, där har ni två Champions League-hjältar för Sir Alex Fergusons Manchester United.

Efter en första halvlek utan mål var det de tyska mästarna Wolfsburg som tog ledningen på Old Trafford genom bosniern Edin Dzeko efter 56 spelade minuter.

Ryan Giggs kvitterade på frispark efter att brassen Anderson Wolfsburgs psykat målvakten Diego Benaglio med diverse armrörelser.

Psykningen och kvitteringen gav så klart United kraft och efter en tilltrasslad situation efter 78 minuter når bollen till slut Michael Carrick.

Dimitar Berbatov spelar fram Ryan Giggs i straffområdet som i stället för att skjuta lägger upp för defensiva mittfältaren Carrick.

Skotten är välriktat och 2-1, slutresultatet fastställs.

Stark vändning från United som var mycket illa ute mot Wolfsburg.

Resultat övriga matcher:

CSKA Moskva - Besiktas 2-0 (1-0)

Mål CSKA: Alan Dzagoev (7), Milos Krasic (61)

Mål Besiktas: -

Bordeux - Maccabi Haifa 1-0 (0-0)

Mål Bordeux: Mickaël Ciani (83)

Mål Maccabi Haifa: -

Orken tog slut: "Bittert så klart"

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.