Pausvila i Champions League

Se resultaten här.

Olof Mellberg var med från start när hans Juventus gästade de spanska mästarna Real Madrid. Italienarna tog överraskande ledningen i matchminut 17, efter att Guti passat helt fel. Veteranen Alessandro Del Piero gjorde inga misstag och satte bollen i mål. Hemmalaget har dock dominerat stora delar av matchen och har skapat ett flertal kvitteringslägen. 1-0 står det i alla fall och matchen har fortfarande mer att erbjuda.

I grupp E ställdes Aalborg mot spanska Villarreal. Hemmalaget, som startade med Andreas Johansson, ligger dock under efter att Giuseppe Rossi gjort mål i 41: a minuten.

Kim Källström börjar på bänken mellan Lyon och Steaua Bukarest och har suttit där under hela den första halvleken. Fransmännen leder med 1-0 efter ett mål från brassen Juninho.