"Gazza ville ha sex 10 gånger om dagen"

"Paul brukade tvinga sig på mig."


Nu berättar fotbollsvärstingen Paul Gascoignes ex-fru, Sheryl, om makens omättliga aptit på sex. Förutom att Gascoigne misshandlade henne krävde han sex. Minst 10 gånger om dagen.

– Paul brukade tvinga sig på mig. Jag sa nej!, men han vägrade att lyssna. Tio gånger om dagen var rätt normalt för honom, berättar hon för News Of The World.

– När han kom hem visste jag att det första han tänkte på var att ha sex med mig - men det var bättre än att han slog mig.

Bettanys öppenhjärtiga intervju sker i samband med att hon släpper en bok om livet med "Gazza". Den 44-åriga trebarnsmammans biografi har, fritt översatt, titeln "Hur jag överlevde Gazza."

Det har tidigare kommit fram att Gascoigne misshandlat exfrun upprepade gånger. Nu jobbar hon aktivt i en organisation som skyddar offer för misshandel i hemmet.

Hon vill inte säga att Gascoigne våldtog henne men nu, flera år senare, kan hon se att det var övergrepp hon utsattes för.

– Under hela vår relation tror jag aldrig att jag hade en konversation med Paul om något annat om honom eller om sex.

– Om jag vägrade honom sex blev han arg. Det spelade ingen roll om jag redan haft sex med honom sju gånger den dagen. Om jag sa nej så skrek han på mig en timme senare.

– Han sa "Du vill aldrig ha sex med mig! Du visar mig aldrig någon kärlek! Du visar aldrig någon tillgivenhet!"

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!