Liverpool i fritt fall

Föll hemma mot Lyon med 1-2.

Det började tungt för Liverpool då lagkaptenen Steven Gerrard tvingades byta redan efter 25 minuter. Men i den 41 minuten dök en slumpboll upp framför Yossi Benayoun som bara behövde sätta bredsidan till och Liverpool var i ledning.

Med bara 18 minuter kvar att spela brände det till i Liverpools straffområde. Reina gjorde en dubbelräddning efter en hörna men på tredje chansen tryckte Maxime Gonalons in kvitteringen.

Och det blev ännu värre för Liverpool. Inhoppande Cesar Delgado utdelade dödsstöten när han kom rusande på bortre och mötte ett inspel med bredsidan. 1-2 och ridå för Pool.

Kim Källström spelade från start och stod för en godkänd insats. Svensken slog hörnan som ledde fram till Lyons kvittering.