Tisdag 26 Okt
Stockholm

Källström kan sänka Benitez

Lyon tar emot ett Liverpool med kniven på strupen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Förlust för Liverpool på onsdagskvällen och Benitez kan glömma Champions Leagues slutspel.

– Det är alltid viktigt för oss i Liverpool att vinna, men det kommer att vara en jätteprestation om vi lyckas vinna här, säger Benitez till Guardian.

Det osar fiasko om Rafael Benitez och hans skadetyngda manskap. Gerrard borta,Glen Johnson borta, Fabio Aurelio borta och Albert Riera borta.

Torres får trycka i sig en spruta och gå ut och köra så länge benen håller. Benitez har nämligen ingen annan att stoppa in.

– Våra fans är väldigt smarta. De vet vilket skick klubben var i när jag kom och hur läget är nu. De vet att dåliga stunder kommer ibland och att vi jobbar hårt för att förändra det här, säger Benitez.

Kim Källström skickades fram av Lyon på presskonferensen inför matchen. Tillsammans med tränaren Claude Puel intog svensken podiet.

– Det är en stor vecka för oss och vi hoppas att vi kan vinna lite poäng och självförtroende, sa Kim Källström på lätt Göteborgsklingande franska.

– Det är väldigt viktigt för oss att säkra kvalifikation, säger Källström.

Lyon toppar grupp E och behöver bara ett kryss för att säkra sin plats i finalspelet. Fiorentina ligger tvåa med sex poäng. Liverpool har bara lyckats skrapa ihop tre poäng och har endast jumbon Debrecen bakom sig.

– Vi har bara en sak i huvudet och det är att vinna det här. Vi kommer inte att spela för kryss.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela