Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här säljer John Terrys pappa kokain

Sport | 08/11/2009 13:05

Chelseastjärnan i chock samma dag som gigantmötet med Manchester United.

Det engelska landslagets och Chelseas lagkapten John Terry tjänar runt hundra miljoner kronor om året.

Men trots att han sägs vara mer än generös mot sin familj så räcker det tydligen inte.

Händelsen inträffade på baren Unit 4 i Essex utanför London och kommer bara några månader efter att det avslöjats att hans mamma Sue snattar på Marks & Spencer och Tesco.

Affären spelades in

Avslöjandet spelades in av engelska söndagstidningen News Of The World där deras journalister under täckmantel köpte kokain av Ted Terry. En av journalisterna låtsades vara chaufför för en mångmiljonär som satt längre in i baren. När Ted Terry hör ordet kokain inleddes förhandlingen.

– Det är bra grejer, jag går igång på det, säger Ted Terry till journalisterna samtidigt som han tar fram tre små kokainpaket.

– Det här får stanna mellan oss. Du får inte säga till din chef att jag är John Terrys pappa, säger han till "chauffören".

Skryter om sin son

Efter affären fortsatte det vardagliga drickandet på Unit 4 där Ted Terry sägs hålla till stora delar av veckan. Men bara minuter efter att han försökt tysta ner sin kändisskap börjar han skryta om sin son.

– Min livs dröm är att se min son ta på sig en West Ham-tröja, säger han. Jag kommer att dö som en lycklig man om jag ser honom komma ut ur den tunneln.

– Jag är den stoltaste mannen här omkring, ärligt kompis. Min son...jag är lyckligt lottad tack vare allt han uppnått.

Nu kan han gripas

Filmen har nu lämnats in till polisen - samma dag som John Terry spelar säsongens största match mot Manchester United.

Nu undrar alla hur pass koncenterad John Terry kommer att vara i gigantmötet med United där vinnaren blir serieledare.

Skrivet av: