Schuster sparkas - Ramos tar över

Tränaren Berndt Schuster fick i dag sparken som huvudtränare för en av världens största klubbar. Juande Ramos blir den som ersätter i Real Madrid.


Att Berndt Schuster gett upp hoppet om att lyfta Real Madrid står klart efter att hans kommentar om att "det är inte möjligt att vinna på Camp Nou". Nu står det även klart att klubben sparkar tränaren som tog klubben till ligaseger förra säsongen. I dag klockan 14:30 meddelades beslutet. Tottenhamfloppen Juande Ramos blir den som tar över.

– Vi talade med Schuster i morse om de senaste månadernas svårigheter. Det var ett gemensamt beslut. Samtidigt vill jag tacka Berndt för allt han gjort för klubben, sa klubbens sportchef Pedja Mijatovic.

Ersättare blir Sevillas och Tottenhams tidigare tränare Juande Ramos som trots misslyckandet i England får chansen.

– Jag vill tacka klubben för att de visat mig förtroende. Jag är upphetsad inför tanken. Det är varje mans dröm att träna Real Madrid.

Real Madrid och Ramos har kommit överens om ett kontrakt som sträcker sig till slutet av säsongen. Men Ramos hoppas på en fortsättning och har redan hunnit hålla i sitt första träningspass med laget. Real spelar i morgon hemma mot Zenit. Är det något Ramos hoppas på är seger.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Palestina vill att Fifa straffar Israel

Sista matchen spelad – nu kan NHL-laget byta stad

NHL-laget Arizona Coyotes kan flyttas – till Salt Lake City. Säsongens sista match i Mullet Arena blev därför en känslosam historia. Det var många känslor och det var mycket sorg, säger Coyotes tränare André Tourigny.

Ronaldo vann lönetvisten – får 114 miljoner

2 timmar sedan
Fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo vann lönetvisten med Juventus som nu måste betala honom motsvarande 114 miljoner kronor.

IFK Värnamo riskerar nya matchflyttar

2 timmar sedan
Gräset på Finnvedsvallen är för dåligt för att IFK Värnamo ska kunna spela allsvenska fotbollsmatcher på sin hemmaarena. Nu meddelar Värnamo kommun att två nya hemmamatcher kan behöva flyttas till Borås.

Två svenskar till NBA-draften

3 timmar sedan
Bara tre svenskar har tidigare draftats till NBA. I sommar kan ytterligare två väljas i draften.

Golfstjärnan opererad – missar major

idag 07:16
Trots fin form på golfbanan drog sig Frida Kinhult ur årets första major, Chevron Championship.