Real Madrid förstärker?

Didier Zokora, som i dag spelar i Tottenham, länkas ihop med Real Madrid.


Real Madrid ser i dag mer ut som ett sjukhus än ett fotbollslag. I stort sett alla spelare har varit skadade någon gång under säsongen, och med spelare som Ruud van Nistelrooy och Mahamadou Diarra borta för resten av säsongen har "los merengues" fått börja leta efter ersättare.

Klubben har hittills lyckats värva Klaas-Jan Huntelaar från Ajax för ca 200 miljoner Euro. Nu letar "los blancos" även efter någon som kan ta över Diarras roll. Enligt spanska Marca har Real Madrid ställt in siktet på Tottenhams defensiva mittfältare, Didier Zokora. Den snart 28-årige mittfältaren, är en personlig favorit för Real Madrids nye tränare Juande Ramos,

– Den spelaren som imponerade mig mest var Zokora, ska tränaren ha sagt enligt Marca.

Det som talar för en flytt till den spanska huvudstaden, är att ivorianen inte är Champions League-låst. Det innebär med andra ord att spelaren får spela i den presitgefulla turneringen den här säsongen.

Didier Zokora när han är som bäst

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så lever Ludmila Engquist i dag – 23 år efter dopingskandalen

"Vi riskerar att mista medaljörer"

1 timme sedan
Svensk elitidrott behöver centraliseras, och idrottare och tränare få bättre villkor. Det slås fast i en regeringsrapport. "Vi riskerar att mista medaljörer", säger SOK:s ordförande Hans von Uthmann.

Sävinger gör debut i landslaget

1 timme sedan
Sveriges handbollsherrar åker på träningsläger till Norge och spelar matcher mot USA och Tyskland i sin sista samling innan OS-truppen tas ut.

OS-elden tänd – färdas med båt till Frankrike

3 timmar sedan
Trots molnen över Olympia i Grekland kunde OS-elden tändas, med 100 dagar kvar till sommar-OS i Paris.

Världsettan: "Känslan att det blir tuffare i år"

3 timmar sedan
Han vill hemskt gärna vinna en andra gång. Men i det längre perspektivet är veckans världscupfinal underordnad högsommarens besök i Versailles slottspark. OS är och förblir årets sportsliga höjdpunkt för Henrik von Eckermann.

Chelseatränaren om straffbråket: "En skam"

3 timmar sedan
Chelsea utklassade Everton i måndags kväll i Premier League – men trots storsegern blev ett internt bråk om en straff den stora snackisen.