Skräll när Real Madrid åkte ut

Någon som hört talas om fotbollsspelaren Eneko Romo? På tisdagen sänkte han Real Madrid.


På tisdagskvällen ordnade 29-åringen en gigantisk skräll när han reducerade till 3-4 i 90:e minuten borta mot Real Madrid i spanska cupen. Det innebar avancemang till åttondelsfinal för division 3-laget Real Union från Baskien och farväl till mäktiga Real Madrid. Den första matchen vann nämligen Real Union med 3-2 och gick därmed vidare i Copa del Rey på fler gjorda bortamål.

Hela Baskien jublade medan publiken länge satt kvar på Bernabeu-stadion i Madrid, chockade efter den smärtsamma och det sensationella resultatet.

Reals tränare Berndt Schuster ställde upp med ett rätt så bra lag mot Real Union. Ral gjorde tre av målen men det räckte ändå inte mot det vilt kämpande laget från Irun, nära den franska gränsen.

Skrivet av:

Senaste nytt

United illa ute i CL – efter nytt poängtapp

1 timme sedan

Hagström covid-sjuk – missar Gällivare

2 timmar sedan
Skidstjärnorna Jonna Sundling, Linn Svahn, Frida Karlsson och William Poromaa har sedan tidigare testats positivt för covid-19.

Stjärnan missar Häckenmatchen

3 timmar sedan
Bayer Leverkusen-stjärnan Florian Wirtz missar Europa League-matchen mot Häcken på torsdagskvällen.

Klart: Sverige utslaget i OS-kampen

3 timmar sedan
Sverige är utslaget i kampen om att få vinter-OS och Paralympics 2030. Internationella olympiska kommittén (IOK) valde att gå vidare med Frankrike.

Fotbollsproffs och lagkompisar: Här är kärleksparen i handbollslandslaget

idag 17:34
En är fotbollsproffs, en är tränare och en tredje är lagkompisens bror. Här är kärleksparen i det svenska handbollslandslaget.

Stefansson in i stafettlaget

idag 17:28
Det blir Malte Stefansson som tar den fjärde platsen i Sveriges stafettlag i skidskytte i Östersund på torsdagen.