Lyon utslaget ur ligacupen

Kim Källström spelade från start när topplaget Lyon åkte på en rejäl stjärnsmäll i den franska ligacupen.

(TT)Förlust hemma på Stade Gerland med 1-3 mot division 2-laget Metz var en stor missräkning för hemmapubliken som uppgick till 23 000 åskådare. Kim Källström spelade från start på mittfältet men byttes ut i den 84:e minuten mot Anthony Mounier.

Metz, som ligger på fjärdeplats i andraligan, gjorde två mål i den första halvleken genom Victor Mendy (20) och Sebastien Renouard (28). Brasilianske hemmaförsvararen Cris gav hemmalaget lite hopp när han reducerade till 1-2 på en hörnspark från Källström i den 50:e minuten. Men i den 66:e minuten släckte Romain Rocchi hoppet för Lyon genom sitt 3-1-mål för Metz.