Se Mourinhos nya attack mot media

Portugisens första månader i Inter kan snart även bli hans sista.


Zlatan Ibrahimovic tränare Jose Mourinho har återigen hamnat i blåsväder i Italien. Den här gången med en italiensk teve-journalist. Efter att Sky Italias Mario Sconcerti i söndags återigen jämfört Mourinho med Inters tidigare tränare Roberto Mancini brakade det loss.

Mourinho: Jag vet varför du säger sånt här, jag har fått höra att du är kompis med Mancini.

Sconcerti: Jag är vän med alla, även du.

Varpå Mourinho snäste: Du är inte min vän, jag är en tränare, jag ska inte behöva stå här och lyssna på dig i två timmar, sa Mourinho innan han till programledarens förtret tog av sig mikrofonen och lämnade intervjun.

Efter tre månader i Italien har portugisen knappast förtjänat smeknamnet "the special one" som han fick av Chelsea-fansen. Snarare har super-tränaren hamnat i onåd hos den italienska pressen efter dennes ständiga bråk med allt och alla.

I går blev det känt att Manchester Citys nya arabiska ägare har erbjudit Mourinho jobbet som huvudtränare. Med en lön på över 180 miljoner kronor ska 45-åringen lockas tillbaka till England och Premier League.

Efter den nya attacken på media kan Inter likväl känna sig tvungna att göra sig av med Mourinho för att rädda anseendet.

Se Mourinhos nya attack på italiensk media

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!