1 av 3
- Foto: Bildbyrån
2 av 3
- Foto: Bildbyrån
3 av 3
- Foto: Bildbyrån

"Premier Leaguetränare och spelare slogs"

Enligt brittiska BBC utreder Stoke ett bråk mellan managern Tony Pulis och anfallsstjärnan James Beattie.


Det är BBC:s Stoke-redaktion som påstår att Tony Pulis, 51, och James Beattie, 31, rök ihop i omklädningsrummet efter lördagens match mot Arsenal, en match som de senare vann med 2-0. Man ska ha varit tvungna att sära på anfallsstjärnan och managern.

Bråket ska ha uppstått sedan Pulis sagt åt spelarna att komma och träna på måndagen. Innan ska spelarna ha fått ledigt den dagen för att kunna röja loss ordentligt på en julfest i helgen.

Exakt vad som hände i omklädningsrummet efter matchen är oklart. Men Beattie ska ha dykt upp på träningsanläggningen kring lunch på måndagen och drog ungefär 30 minuter senare.

Dave Brammer, med förflutet i Stoke och numera kommentator, har kommenterat det inträffade:

- Det blir tjafs i omklädningsrummen hela tiden. Med Stoke i Premier League, så snackas det mer. Det äger rum fyra eller fem sådana incidenter under en säsong.

Denis Smith, med över 400 matcher för samma klubb, tillade:

- Om det har hänt så kommer James och Tony att sätta sig ner, diskutera det och lösa det, och sedan är det klart. Men det kommer bara att finnas en vinnare, och det är Tony.

Stoke hänger annars med ganska så bra i Premier League, för tillfället är man parkerade på elfte plats i tabellen, den senaste förlusten till trots.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!