- Foto: Bildbyrån

Bowyer backar Hammers-köp

David Gold och David Sullivan vill köpa krisklubben West Ham. En som stöttar affären är Hammers-supportern Lee Bowyer.


David Gold och David Sullivan tog över Birmingham City redan 1993 och fick rätsida på klubben. De sägs nu vara på väg att lägga ett bud på West Ham värt 46 miljoner pund.

En som tycker det låter som en bra affär är Lee Bowyer, 32, som själv spelar för Birmingham och som höll på ”Hammers” i sin ungdom.

- Det är starka rykten som säger att David Sulivan och David Gold kanske köper West Ham. Om de två kan göra för West Ham vad de gjorde för den här klubben under en massa år, skulle det vara mycket bra för West Ham, säger mittfältaren till Press Association.

- När jag var ung höll jag på West Ham, och jag kommer alltid att hålla på dem. Jag är ledsen över att se dem i botten av Premier League och vad som helst som kan hjälpa dem är bra.

Bowyer är själv född och uppvuxen i London. Han spelade för ”Hammers” 2003 samt mellan 2006 och 2009 innan han försvann till Birmingham.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Duplantis OS-plan – avstår klassisk tävling

Regn och gräsbrand störde F1-kvalet

1 timme sedan
Tidigt i kvalet inför formel 1-sprinten i Shanghai blev det rödflagg för en gräsbrand bredvid banan, som dock släcktes snabbt.

Nagelsmann stannar: tysk förbundskapten över 2026

1 timme sedan
Julian Nagelsmann kommer att leda Tyskland under VM 2026 i USA, Kanada och Mexiko.

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

1 timme sedan
Ica Kvantum Skellefteå ritkar en rejäl känga mot alla skåningar och SAIK:s motståndare Rögle inför SM-finalen i hockey. – Ett säkert vårtecken, säger butikschefen Alexander Björck.

Trio diskas efter skandalen – lät kines vinna

1 timme sedan
Topptrion i Pekings halvmaraton diskas och fråntas sina medaljer, meddelar arrangören. Hemmalöparen He Jien vann – efter att ha vinkats fram av en trio konkurrenter på upploppet.

Tragedin i Riyad – succéhästen dog i stallet

3 timmar sedan
Amerikanskan Jill Humphrey, 42, firade en av sina största framgångar. Hon hyllade sin häst efter tredjeplatsen i världscupfinalens andra omgång i går kväll. Han gjorde allt för mig. Kort senare kollapsade Chromatic och dog.