Gerrard har just gett Liverpool ledningen.
6 av 6

Benitez kallade, Gerrard svarade

Lagkaptenen steg fram igen när hans klubb behövde honom som mest.

Ingen har väl missat att Liverpool varit på väg mot klubbens sämsta säsong sedan Rafa Benitez tog över 2004.

De engelska giganterna har åkt ur Champions League och tappat placering efter placering i Premier League efter en tvåmånadersperiod där allt gått åt pipan.

Lagets störste, Steven Gerrard, har samtidigt inte gått att känna igen och tränaren Benitez har fått hålla krissamtal med mittfältaren i ett försök att få stjärnan att lyfta krisklubben.

Det verkar ha hjält. Under lördagskvällen kom Gerrard, och Liverpool, ut som ett storlag och tog alla poängen mot Wolverhampton på Anfield.

Och det var Gerrard som sopade bort ångesten när han i den 62:a minuten slet sig loss i straffområdet och nickade in Emiliano Insuas vänsterinlägg. Gerrard firare målet som om det var hans första och sista i karriären inför ett Anfield som äntligen fick le igen.

I den 70:e minuten slog Yossi Benayoun in 2-0 med vänstern. Så slutade också matchen.

Segern Lyfter upp Liverpool på sjunde plats och desto mer glädjande är att superköpet från i somras, italienaren Alberto Aquliani, äntligen gjorde debut från start.

Jakten på Champions Leagueplatsen är igång igen, men "Pool" kan glömma ligan, trots segern är man hela tolv poäng bakom serieledarna Chelsea.