- Foto: Bildbyrån

Luca Toni närmar sig Roma

Den italienske landslagsanfallaren Luca Toni ser alltmer ut att vara på väg från Bayern München till Roma.


Förra veckan skrev Francesco Totti på sin blogg att han vill se nya spelare i sitt Roma, och den han namngav var Luca Toni. Nu ser det ut som om 32-åringen kan komma att flytta hem till Italien igen, och då till Roma.

- Ingenting är klart men jag vill flytta till Roma och jag kommer att göra det, säger anfallaren till La Gazzetta dello Sport.

Toni vill ha speltid för att komma med till sommarens VM-slutspel. I Bayern München har han kommit på kant med den hollänske tränaren Louis van Gaal och är i frysboxen.

Bayern har till och med sagt sig vara berett att göra sig av med ”problembarnet” utan övergångssumma. Om några dagar öppnar transferfönstret.

Även Roma har meddelat att en affär är på gång.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

1 timme sedan
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

2 timmar sedan
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

2 timmar sedan
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.