Galatasaray vill ha Harbuzi

Den går bra för den tidigare Malmö FF-spelaren Labinot Harbuzi. Nu sägs Galatasaray vilja ha 23-åringen.


Det går bra för Labinot Harbuzi i Genclerbirligi. Så pass bra att den turkiska ligakonkurrenten och storklubben Galatatasaray vill ha honom, enligt turkisk press.

- Det är klart att det är smickrande, men det är bara att ligga lågt och se hur mycket sanning det finns i det – och när i så fall det blir aktuellt, säger Labinot Harbuzi till Sydsvenska Dagbladet.

Enligt uppgifter i Turkiet kostade den tekniske mittfältaren 750 000 euro när han värvades till Genclerbirligi från MFF. Galatasaray sägs få punga ut med tre miljoner euro för spelaren.

Nu när mittfältaren är hemma har han haft sin turkiska mobil avstängd, men han har läst om intresset i turkiska tidningar. Och han är nöjd med vad han presterat hittills.

- Jag är väldigt nöjd med mitt första halvår i Turkiet. Speciellt i stormatcherna mot Galatasaray, Besiktas och Fenerbahce har jag gjort bra ifrån mig – och det är de matcherna som man måste klara av.

Redan i somras var Galatasaray intresserade av Harbuzi, skriver Sydsvenskan. Frågan är om det blir en flytt.

– Helt ärligt, det är inte ofta man lämnar en klubb redan efter ett halvår, men det är klart att får klubben de pengarna som det skrivs i tidningen, tre miljoner euro, och är nöjda med det så blir det affär, säger Labinot Harbuzi.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!