Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mancini efter ny seger: "Nu jagar vi Chelsea och titeln"

- 29/12/2009, 11:39
Roberto Mancini har fått en succéstart på sin tid hos City.
1 av 7

Roberto Mancini har fått en succéstart på sin tid hos City.

Scanpix

Garrido satte 2-0 via en läcker frispark.
2 av 7

Garrido satte 2-0 via en läcker frispark.

Scanpix

Här avgör Tevez igen.
3 av 7

Här avgör Tevez igen.

Scanpix

4 av 7

5 av 7

6 av 7

7 av 7

Under måndagskvällen kom en ny seger för Roberto Mancinis Manchester City. Återigen var det Carlos Tevez som låg bakom det mesta. Och återigen höll City tätt bakåt. Det börjar lukta titeljakt.

Roberto Mancini kunde inte ha fått en bättre start på sin tid som huvudtränare i Manchester City.

Italienarens City har inte bara tagit två raka segrar, utan de har samtidigt övertygat både framåt och bakåt - till skillnad från när Mark Hughes styrde truppen.

City följde upp 2-0 mot Stoke med att pricka in tre mål mot Wolverhampton. Man höll även nollan igen - något som City knappast varit kända för den här säsongen.

Omgående efter matchen höjde Mancini förväntningarna på City den här säsongen.

- Det är inte läge att titta på tabellen nu. Vi måste spela en match i taget och om två månader kan vi ta en ny titt.

- Men det är realistiskt att jaga titeln. Det är 19 omgångar kvar och om vi kan koncentrera oss så är det möjligt, säger Mancini till Manchester Evening News.

Mot Wolverhampton var det återigen Carlos Tevez som låg bakom det mesta. Tevez, i hysterisk form, sköt in 1-0 efter 33 minuter. Craig Bellamy, som sades ha bråkat med Mancini, stod för framspelningen.

Javier Garrido satte genom en läcker frispark 2-0 i 69:e minuten.

Sen var det dags för Tevez att sätta pricken över i:et med sitt 3-0-mål, kvällens snyggaste. Framspelningen stod inbytte superbrassen Robinho för.

Segern innebär att City blir kvar på sjätte plats i Premier League. Det är fortfarande tio poäng upp till Chelsea, men City har en match mindre spelad.