Ingen kokaindömd till Hammers

West Ham har sagts vara ute efter Fiorentinas kokaindömde anfallare Adrian Mutu, men det förnekar nu sportchefen Gianluca Nani. ”Det är bara skitsnack”, säger han.


Glöm att Fiorentinas rutinerade anfallare Adrian Mutu går till West Ham, ett rykte som florerat i dagarna. Det förnekas nämligen av ”Hammers” sportchef Gianluca Nani.

- Jag skulle vilja prata om allvarliga saker, jag föredrar att inte säga något om Mutu. Men det är bara skitsnack, det är ledsamt med allt snack vilket säger att en affär är på gång, säger Nani enligt tidningen Echo.

Mutu är inne på sin fjärde säsong i Fiorentina och han är het, det har blivit 58 mål på 117 matcher för den 30-årige rumänen.

Mutu sparkades tidigare från Chelsea efter att ha testats positivt med kokain i kroppen, det var 2004. Han spelade efter det Juventus innan han gick till "Viola" 2006.

Han har dömts av FIFA att betala runt 160 miljoner kronor i Chelsea då det räknas som ett kontraktsbrott, men det finns nu hopp för hans del att han faktiskt slipper betala efter ett beslut i en schweizisk domstol.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

idag 06:02

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?