Söndag 4 Dec
Stockholm

Ingen kokaindömd till Hammers

West Ham har sagts vara ute efter Fiorentinas kokaindömde anfallare Adrian Mutu, men det förnekar nu sportchefen Gianluca Nani. ”Det är bara skitsnack”, säger han.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Glöm att Fiorentinas rutinerade anfallare Adrian Mutu går till West Ham, ett rykte som florerat i dagarna. Det förnekas nämligen av ”Hammers” sportchef Gianluca Nani.

- Jag skulle vilja prata om allvarliga saker, jag föredrar att inte säga något om Mutu. Men det är bara skitsnack, det är ledsamt med allt snack vilket säger att en affär är på gång, säger Nani enligt tidningen Echo.

Mutu är inne på sin fjärde säsong i Fiorentina och han är het, det har blivit 58 mål på 117 matcher för den 30-årige rumänen.

Mutu sparkades tidigare från Chelsea efter att ha testats positivt med kokain i kroppen, det var 2004. Han spelade efter det Juventus innan han gick till "Viola" 2006.

Han har dömts av FIFA att betala runt 160 miljoner kronor i Chelsea då det räknas som ett kontraktsbrott, men det finns nu hopp för hans del att han faktiskt slipper betala efter ett beslut i en schweizisk domstol.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Anton Forsberg storspelade mot San Jose

Fury försvarade tungviktsbälte

Publicerades: idag 00:37

Pelés läkare: Läget är stabilt

Publicerades: igår 22:25

Kilde trotsade sjukdom – vann igen

Publicerades: igår 22:13

Messi bakom Argentinas avancemang: "Stolt"

Publicerades: igår 22:02

Ny Luleåseger i SDHL

Publicerades: igår 21:37

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.