Tisdag 27 Sep
Stockholm

"Rebellen" Pandev klar för Inter

1 av 7
Goran Pandev och José Mourinho i ett första samtal öga mot öga.
2 av 7
Goran Pandev och José Mourinho i ett första samtal öga mot öga. Foto: www.inter.it
3 av 7
4 av 7
5 av 7
6 av 7
7 av 7

Goran Pandev anmälde Lazio, fick rätt och har nu skrivit på och tränat med serieledarna Inter.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Makedoniern Goran Pandev slog igenom med dunder och brak i Lazio 2008.

I somras ville anfallaren lämna klubben efter kontraktsbråk och har sedan dess varit i ett öppet krig med klubbens president Claudio Lotito som stämplade honom som en "rebell". Trots att Zenit erbjöd närmare 150 miljoner kronor för 26-åringen valde Lotito att hålla honom inom klubben, men utanför klubbhuset.

Efter att ha tränat på egen hand i fyra månader anmälde han slutligen Lazio till det italienska fotbollsförbundet, Lega Calcio, och fick rätt dagen innan julafton. 26-åringen kunde därmed riva kontraktet och Lazio dömdes dessutom till att betala nästan två miljoner kronor till Pandev för "sveda och värk".

Nu har Pandev lämnat bråken bakom sig och på Inters hemsida skriver man i dag att Pandev skrivit på ett femårskontrakt med klubben. Dessutom har Inter publicerat en bild med Pandev där han redan inlett träningen med resten av truppen på träningsanläggningen Appiano Gentile. Han verkar även redan haft ett rejält snack med hårdingen José Mourinho. Tydligen duger Pandev för Italiens mest dominanta klubb, men inte för krisklubben Lazio som har tre poäng ner till nedflyttningsplatsen.

Pandev kommer ha tröja med 27 på ryggen och presenteras på onsdag efter bortamatchen mot Chievo.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.