1 av 5
- Foto: Scanpix
2 av 5
- Foto: Scanpix
3 av 5
- Foto: Scanpix
4 av 5
- Foto: Scanpix
5 av 5
- Foto: Scanpix

Beckham: Underbart att vara tillbaka

David Beckham gjorde en mycket bra match i comebacken för Milan, Genoa besegrades med 5-2. ”Jag är lycklig över segern och det är underbart att vara tillbaka”, säger engelsmannen.


På onsdagen gjorde kantlöparen David Beckham comeback i Milan som lånat in honom från Los Angeles Galaxy en andra gång. Och det gick bra, riktigt bra. Genoa besegrades med hela 5-2. Och Beckham är nöjd.

- Jag förväntade mig inte att jag skulle få starta, men med tanke på skadorna som uppkommit så var jag tvungen. Jag är lycklig. Jag är lycklig över insatsen och lycklig över segern och det känns kanon att vara tillbaka. Det känns underbart, säger Beckham enligt nyhetsbyrån PA.

På läktaren satt Englands förbundskapten Fabio Capello och han njöt nog av ”Becks” spel. Men 34-åringen, som givetvis vill spela i VM i sommar, var ovetandes.

- Jag visste inte att han var här, det fick jag reda på efteråt. Men han älskar fotboll och han går på alla matcher han kan. Jag vet att han ser alla Premier League-matcher han kan och när han är hemma i Italien över julen så hade han chansen att se den här matchen, säger Beckham blygsamt.

- Jag tycker att det alltid är viktigt att jobba hårt och göra bra ifrån sig och jag känner att jag gjorde det, men det här var bara en match.

Beckham missade en gyllene chans att bli målskytt i går. Han var nära att få lägga en straff men Ronaldinho, som redan hade satt en straff och missat en, fick bollen från honom. Lagkaptenen Massimo Ambrosini tog den dock och gav den till Klaas-Jan Huntelaar som inte gjorde något misstag.

- Nej, jag var inte desperat efter att få ta den. Ska jag vara ärlig så tycker jag att det är viktigt att straffskytten alltid tar straffarna och det var därför som jag gav bollen tillbaka till Ronaldinho.

- Det är så det ska vara, men sedan gav han den till Klaas och han tog den, men det där spelar ingen roll.

Segern till trots ligger Milan fortfarande åtta poäng efter Inter, dock med en match mindre spelad. Inter vann med 1-0 borta mot Chievo under gårdagen.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!