Shevchenko till Real Madrid?

- 19/11/2008, 21:41 -

Ukrainaren och Crespo ligger bäst till för en flytt till Real Madrid.

Real Madrid är desperata efter en anfallare efter Ruud van Nistelrooys skada. Det har tidigare ryktats om Ajaxs Jaan-Klas Huntelaar, Romas Mirko Vucinic och Mario Gomez. Nu verkar Milans bänkade stjärna, Andrei Shevchenko, vara på väg till Madrid. Succén som både han och Milan hade hoppats på har uteblivit och nu florerar rykten om att Milan skulle ha erbjudit honom till Real Madrid. Enligt uppgifter ska Real vara villiga att betala upp till ca nio miljoner kronor.

Dessa uppgifter har dock dementerats av Milans vice president.

– Som svar på rykten från utlandet, förnekar Milan kategoriskt att Real Madrid någonsin erbjöds Shevchenko och vidhåller att han är ovärderlig för klubben, sa Adriano Galliani till klubbens hemsida.

En annan bänkvärmare i samma stad men i en annan klubb ryktas även vara nära den spanska huvudstaden. Det handlar nämligen om argentinaren Hernan Crespo som, liksom under hans tid i Chelsea, har haft svårt att imponera på tränaren José Mourinho. Spelaren själv uppges vara villig att flytta från Milano och en utlåning till "los merengues" är högaktuell.

Dessa spelare intresserar Real Madrid först och främst på grund av att de inte är "Champions League-låsta", det vill säga att de fortfarande kan representera Real i Champions League.

Skrivet av: