1 av 4
2 av 4
3 av 4
Zlatan Ibrahimovic valde att gå på den italienska fotbollsgalan istället för den svenska Idrottsgalan.
4 av 4
Zlatan Ibrahimovic valde att gå på den italienska fotbollsgalan istället för den svenska Idrottsgalan. - Foto: Bildbyrån

Agenten försvarar Zlatan - med förvirrade uttalanden

"Han valde inget före den svenska galan".


Zlatan Ibrahimovic valde att gå på den italienska fotbollsgalan istället för den svenska Idrottsgalan.

Återigen nobbar den store Zlatan Sverige - och återigen är det agenten Mino Raiola som dyker upp för att skydda sin kassako.

På frågan om varför Zlatan valde att gå på den italienska galan i stället för den svenska ger Raiola ett minst sagt förvirrat svar.

– Han valde inget före den svenska galan. Fram till i går så var det inte klart om han kunde gå på den italienska galan eller inte. Normalt skulle han inte ha kunnat gå, om Barcelona inte hade åkt ur cupen skulle det ha varit match, säger han till Expressen.

Även om det inte var klart att han skulle gå på den italienska galan så gjorde han det. Och när årets manliga idrottare i Sverige skulle få sitt pris fick komikern Morgan Alling gå upp på Globens scen för att ta emot priset å Zlatan Ibrahimovic vägnar. Hur kan Raiola få det till att Zlatan Ibrahimovic inte nobbade Idrottsgalan?

När programledaren undrade om det behövdes ytterligare 15 klubbbyten för Zlatan Ibrahimovic innan Raiola blir nöjd svarade agenten så här:

– Nej, inte 15, men två till iallafall.

 

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!