Robinho i Santoströjan.
1 av 2
Robinho i Santoströjan. - Foto: Scanpix
2 av 2

Mancini om Robinho: "Förhandlingar pågår"

Superbrassen lämnar snart Manchester City.


Robinhos tid i Manchester City är snart över.

Han värvades för stora pengar från Real Madrid den första september 2008. Nu kan han sluta cirkel och återvända till brasilianska klubben Santos där allt började.

Citytränaren Roberto Mancini tror att allt blir klart inom några dagar.

- Förhandlingarna pågår men för närvarande ingår han i min trupp, säger Mancini.

Han gråter inte över spilld mjölk.

- Sådana saker händer. När jag var verksam i Italien hände det med jämna mellanrum att ett lag lade stora pengar på någon fantastisk spelare – som i slutändan ändå valde att flytta, säger han till goal.com.

Enligt Daily Mail kommer brassen ersättas av någon av Santos supertalanger. Santospresidenten Luis Alvaro Ribeiro har lovat City att de kommer att få lättare i framtida förhandlingar om affären med Robinho blir av.

Robinho lämnade Santos för Real Madrid 2005. Han vill nu återvända för att få mer speltid och därmed kämpa om en plats i Dungas VM-trupp till Sydafrika.

/
/
/
/
Senaste nytt

Svenska VM-medaljörer inomhus

3 timmar sedan

Duplantis vinner även när det går emot

igår 22:52
Världsstjärna är ett något slitet uttryck som emellanåt används slarvigt. För Armand "Mondo" Duplantis blir det en bock i alla rutor. Förmågan att reda ut en riktigt svår situationen stärker bara bilden av fenomenet till stavhoppare.

Kramer tog VM-silver: "Kan inte vara gladare"

igår 22:16
Andreas Kramer tog silver på 800 meter på inomhus-VM i Glasgow. Det är svenskens första VM-medalj i karriären. Jag kan inte vara gladare, säger Kramer.

Duplantis värderar nya VM-guldet extra högt

igår 21:12
Världen fick se en annan sida av Armand Duplantis. Den i brygga, den som vinglar vid stupet men hittar balansen och till slut vinner VM-guldet överlägset. Det är den jobbigaste guldmedalj jag fått. Den är extra speciell. Jag värderar det här högt, säger han efter det sanslösa dramat i Emirates arena i Glasgow.

Björn gjorde sitt första mål för Chelsea

igår 20:58
Landslagsbacken Nathalie Björn lämnade i januari Everton för topplaget Chelsea. Nu vet Björn hur det känns att göra mål för Londonklubben i ligan.

Foden frälste City – vände derbyt mot United

igår 18:36
Manchester City låg under i derbyt hemma mot United. Då slog Phil Foden till – två gånger om. 23-åringens två fullträffar låg bakom 3–1-segern och City hakar fortsatt på Liverpool i Premier League-toppen.