Lördag 2 Jul
Stockholm

Mourinho kör gammal taktik

Varnade för underskattning innan fiaskomatchen mot Panathinaikos.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Inför matchen Panathinaikos varnade José Mourinho sitt Inter för underskattning. Han jämförde situationen med den efter Romamatchen där Inter totalt tappade i några veckor. Men trots det förlorade hans Inter mot grekerna efter mål av José Sarriegi i den 69:e minuten. Nu försöker han med en gammal taktik som han använde sig av under tiden i Chelsea - att skylla all misär på sina egna beslut för att på så sätt skydda spelarna.

– Allt är mitt fel. Jag har inte lyckats påverka mitt lag positivt tillräckligt mycket. Jag hade chansen att få mina spelare att göra en bra match i dag, säger portugisen till Sky Italia.

Ett uselt Inter utan fantasi och en slö Zlatan Ibrahimovic hade svårt att skapa chanser. För tufft matchande menar Mourinho.

- Jag såg direkt att det inte var vår match. Vi hade tunga ben och trötta huvuden, säger portugisen som ändå kan glädja sig över att Inter är vidare till slutspel.

För Mikael Nilssons Panathinaikos var detta en fin skalp.

– Det är en väldigt stor vinst för oss. Jag tycker inte att de skapar så mycket chanser förutom på slutet när de lyfter fram mycket folk och börjar slå långa bollar, säger Mikael Nilsson i direktsändning till Viasat.

Nu hoppas landslagsbacken på avancemang. Då måste Panathinaikos undvika förlust mot Anorthosis hemma i Grekland.

– Vi har allt i egna händer och det är det som räknas. Vi spelar hemma och vi är starka hemma. Det ska vi nog klara av, säger Nilsson.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.