Lördag 31 Jul
Stockholm

"Gazza" gripen två gånger på ett dygn

"Gazza" har under en längre tid haft stora alkoholproblem.
1 av 2
"Gazza" har under en längre tid haft stora alkoholproblem. Foto: SCANPIX/AP
Paul Gascoigne arresterades två gånger inom loppet av 24 timmar.
2 av 2
Paul Gascoigne arresterades två gånger inom loppet av 24 timmar. Foto: SCANPIX/AP

Paul Gascoigne arresterades två gånger inom loppet av 24 timmar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

På söndagen arresterades den skandalomsusade Paul Gascoigne efter en rejält tillspetsad fisketur. Den 42-årige "Gazza" greps av polis och tvingades då spendera natten i fyllecell.

– Han ville inte ha några handbojor på och det blev handgemäng med polisen innan de slängde in honom i bilen. Han såg gammal och skröplig ut, sa ett vittne till The Sun.

Efter att ha blivit frisläppt mot borgen drog den förre landslagsspelaren sig till ett hotell och sökte sig genast till baren. När Cascoigne kom tillbaka från ett snabbt besök till bensinstationen för lite alkohol och cigaretter ville inte hotelpersonalen ha honom kvar och det var då det brast för den förre stjärnan.

- När han kom tillbaka med en spritflaska ville personalen inte ha kvar honom. När han då började gorma ringde de polisen, säger en källa enligt The Sun.

"Gazza" satte på 57 landskamper 10 baljor och spelade för klubbar som bland annat Newcastle, Tottenham och Lazio. 2004 lade han skorna på hyllan och har under en längre period haft stora alkoholproblem.

Kommentera
Kopiera länk
Dela