1 av 2
- Foto: Scanpix
2 av 2
- Foto: Scanpix

Matri drömmer om Sydafrika

Cagliaris Alessandro Matri satte tidigare under säsongen klubbrekord då han gjorde mål i sju raka matcher. Nu drömmer anfallaren, som ryktas vara het för Juventus, om deltagande i VM-slutspelet.


Alessandro Matri går bra i Cagliari denna säsong. Tidigare tangerade han Gigi Rivas klubbrekord när han gjorde mål sju matcher i rad och nu siktar 25-åringen ännu högre.

Matri, som gjort tio ligamål denna säsong, vågar drömma om spel med Italien i VM-slutspelet i Sydafrika i sommar. Detta även om han vet att det blir tufft att bli uttagen av Marcello Lippi.

- Det är en dröm att få spela för Italien. Men det är svårt att ta sig in i truppen just nu, säger anfallaren och fortsätter:

- I min värld är det Cagliari som gäller. Jag vill stanna här, bli ännu bättre och fortsätta att vara en del av det här laget. Vi utvecklas och börjar förstå våra egna styrkor.

Till saken hör att Juventus ryktats vara intresserade av Alessandro Matri efter dennes succésäsong, detta när man ska möblera om lite i truppen till kommande säsong.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!